nieuws

Brug Vancouver naar Bilfinger

bouwbreed

vancouver – Bilfinger Berger bouwt in publiek-private samenwerking de Golden Ears Crossing in de Canadese stad Vancouver. De opdracht vertegenwoordigt een waarde van 600 miljoen euro. Het project behelst de financiering, bouw en beheer van een 1000 meter lange brug over de rivier de Fraser. Tot het werk behoren tevens drie kilometer aan brug en […]

vancouver – Bilfinger Berger bouwt in publiek-private samenwerking de Golden Ears Crossing in de Canadese stad Vancouver. De opdracht vertegenwoordigt een waarde van 600 miljoen euro.

Het project behelst de financiering, bouw en beheer van een 1000 meter lange brug over de rivier de Fraser. Tot het werk behoren tevens drie kilometer aan brug en negen kilometer aan verbindingswegen. De concessiemaatschappij is geheel in handen van Bilfinger Berger. De Duitsers steken 38 miljoen euro eigen geld in de onderneming.

Reageer op dit artikel