nieuws

Blauwhoed bouwt winkelcentrum Breda

bouwbreed

breda – Projectontwikkelaar Blauwhoed Vastgoed is door het Bredase college van B en W uitgekozen voor de ontwikkeling van het centrumgebied Dr. Struyckenplein. Het naoorlogse stedelijk gebied in de wijk Heuvel krijgt een compleet nieuw wijkwinkelcentrum. Projectdirecteur Paul van Hengstum. “Aan één kant van de Dr. Struyckenlaan komt een zelfstandig winkelcentrum. Aan de andere kant […]

breda – Projectontwikkelaar Blauwhoed Vastgoed is door het Bredase college van B en W uitgekozen voor de ontwikkeling van het centrumgebied Dr. Struyckenplein.

Het naoorlogse stedelijk gebied in de wijk Heuvel krijgt een compleet nieuw wijkwinkelcentrum. Projectdirecteur Paul van Hengstum. “Aan één kant van de Dr. Struyckenlaan komt een zelfstandig winkelcentrum. Aan de andere kant komen horeca en een woontoren. Zo wordt het gebied verdeeld in detailhandel en een uitgaanscentrum.”

De woontoren bestaat uit 185 woningen met prijzen tussen 160.000 en 250.000 euro. Het winnende ontwerp is van Hendriks Schutten Architecten, het openbaar gebied is ontworpen door Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten. Naar verwachting begint de bouw in 2008.

Reageer op dit artikel