nieuws

BAM blijft binnen kosten Antwerpen

bouwbreed

antwerpen – BAM pareert rumoer in België als zou het bouwbedrijf de kosten van het masterplan Mobiliteit Antwerpen fors overschrijden. De bouwer benadrukt dat als uit de maatschappij nieuwe vragen komen, daaraan uiteraard een prijskaartje hangt. Maar het afgesproken werk wordt exact verricht binnen de overeengekomen financiële speelruimte van 3,3 miljard euro.

antwerpen – BAM pareert rumoer in België als zou het bouwbedrijf de kosten van het masterplan Mobiliteit Antwerpen fors overschrijden. De bouwer benadrukt dat als uit de maatschappij nieuwe vragen komen, daaraan uiteraard een prijskaartje hangt. Maar het afgesproken werk wordt exact verricht binnen de overeengekomen financiële speelruimte van 3,3 miljard euro.

Reageer op dit artikel