nieuws

Air Products levert nieuwe cilinderset

bouwbreed Premium

den haag – Geschikt om bijvoorbeeld op de bouwplaats te gebruiken, zegt Air Products van zijn nieuwe cilinderset. De leverancier uit Rotterdam brengt deze Integra zuurstof/acetyleen-combinatie vanaf april op de markt. Air Products benadrukt de veiligheid van deze cilinderset voor mobiel gebruik. Wanneer de toevoer wegvalt sluit het ventiel automatisch af. Een geïntegreerde drukregelaar stelt […]

den haag – Geschikt om bijvoorbeeld op de bouwplaats te gebruiken, zegt Air Products van zijn nieuwe cilinderset. De leverancier uit Rotterdam brengt deze Integra zuurstof/acetyleen-combinatie vanaf april op de markt. Air Products benadrukt de veiligheid van deze cilinderset voor mobiel gebruik. Wanneer de toevoer wegvalt sluit het ventiel automatisch af. Een geïntegreerde drukregelaar stelt de werkdruk in. Een meter geeft aan hoeveel gas er nog in de cilinder zit. Met een speciale snelkoppeling kunnen de cilinders zonder gereedschap worden gewisseld. In deze koppeling is nog een vlamdover en een stoffilter gemonteerd. Een beschermkap dekt de cilinders af. De Integra-gascilinder is kleiner en lichter dan de conventionele 50 liter cilinders. De cilinderserie is geaccrediteerd door TÜV Rheinland Group.

Reageer op dit artikel