nieuws

Afdichtingskitten in nieuwe lijn Griffioen

bouwbreed Premium

goes – Griffon, onderdeel van Bison International uit Goes, heeft twee nieuwe afdichtingskitten ontwikkeld. Voor binnenafwerking en schilderwerk is er de Griffon A-100, een strak afmesbare en snel overschilderbare acrylaatkit speciaal voor het afdichten van voegen, naden, scheuren en kieren binnenshuis. De blijvend elastische siliconenkit Griffon C-100 is gemaakt voor buitenwerk. Geschikt voor het afdichten […]

goes – Griffon, onderdeel van Bison International uit Goes, heeft twee nieuwe afdichtingskitten ontwikkeld. Voor binnenafwerking en schilderwerk is er de Griffon A-100, een strak afmesbare en snel overschilderbare acrylaatkit speciaal voor het afdichten van voegen, naden, scheuren en kieren binnenshuis.

De blijvend elastische siliconenkit Griffon C-100 is gemaakt voor buitenwerk. Geschikt voor het afdichten van elastische aansluit- en dilatatievoegen, naden en kieren.

De reeds langer bekende CFS-siliconenkit van Bison voor sanitaire afdichtingen wordt nu ook op de markt gebracht in deze Griffon-serie, onder de naam S-100. Speciaal voor acrylbaden en douchebakken is er de S-200.

Alle afdichtingskitten voldoen aan de norm ISO 11600.

Reageer op dit artikel