nieuws

Aannemer in woning neergeschoten

bouwbreed

roermond – Een 50-jarige eigenaar van een wegenbouwbedrijf is donderdagavond in zijn woning aan de Fokkerstraat in Roermond neergeschoten. De dader vuurde dwars door het raam van de voordeur vijf of zes schoten op de man af, toen die wilde open doen. De man is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij werd geopereerd en verkeert […]

roermond – Een 50-jarige eigenaar van een wegenbouwbedrijf is donderdagavond in zijn woning aan de Fokkerstraat in Roermond neergeschoten. De dader vuurde dwars door het raam van de voordeur vijf of zes schoten op de man af, toen die wilde open doen.

De man is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij werd geopereerd en verkeert buiten levensgevaar. De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 34-jarige vrouw uit Roermond aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak. Zij is in verzekering gesteld. De politie heeft een onderzoeksteam van vijftien rechercheurs op de zaak gezet.

Reageer op dit artikel