nieuws

Aanleg schepenhaven Terherne bijna rond

bouwbreed Premium

terherne – De gemeenteraad van Boarnsterhim heeft ingestemd met een krediet van ruim 1,2 miljoen euro voor de aanleg van een klassieke schepenhaven in het Kameleondorp. Het project omvat de aanleg van de haven in combinatie met overnachtingaccommodatie, een beheerderswoning met werkplaats en winkeltjes. Met het project is een totale investering van 4 à 4,5 […]

terherne – De gemeenteraad van Boarnsterhim heeft ingestemd met een krediet van ruim 1,2 miljoen euro voor de aanleg van een klassieke schepenhaven in het Kameleondorp.

Het project omvat de aanleg van de haven in combinatie met overnachtingaccommodatie, een beheerderswoning met werkplaats en winkeltjes. Met het project is een totale investering van 4 à 4,5 miljoen euro gemoeid. Dit bedrag komt tevens uit Europese subsidies en particuliere investeringen. De gemeente verwacht het project snel te kunnen aanbesteden.

Door tegenstanders is echter een voorlopige voorziening aangevraagd en toegekend. Afhankelijk van de uitslag kan het project nog vertraging oplopen.

Reageer op dit artikel