nieuws

Wethouder droomt van stadsbalkon

bouwbreed Premium

den haag – Als het aan wethouder Bruins (binnenstad) ligt, krijgt Den Haag een groot stadsbalkon voor onder meer de ontvangst van staatshoofden en het huldigen van sporters. Op verzoek van de wethouder neemt de architect, die verantwoordelijk is voor de nieuwbouw in de Haagse Grote Marktstraat, het balkon op in zijn tekeningen. “Het zou […]

den haag – Als het aan wethouder Bruins (binnenstad) ligt, krijgt Den Haag een groot stadsbalkon voor onder meer de ontvangst van staatshoofden en het huldigen van sporters. Op verzoek van de wethouder neemt de architect, die verantwoordelijk is voor de nieuwbouw in de Haagse Grote Marktstraat, het balkon op in zijn tekeningen. “Het zou toch geweldig zijn als ADO kampioen wordt, dat we het team op een groot balkon midden in de stad kunnen huldigen. Of stel dat Kofi Annan op bezoek komt. Dan kan hij op het balkon officieel worden ontvangen en het publiek een groet brengen”, aldus Bruins. Hij hoopt dat de bouw volgend jaar kan beginnen.

Reageer op dit artikel