nieuws

Wekelijkse pagina Arbeidsmarkt

bouwbreed

den haag – Waar vindt een aannemer deskundig personeel? Welke opleidingen moet iemand volgen voor een succesvolle loopbaan in de bouwnijverheid? Nu de economie weer aantrekt, vragen de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en binnen het onderwijsveld extra aandacht. Daarom publiceert Cobouw vanaf vandaag elke vrijdag een pagina die geheel os gewijd aan deze problematiek. Op […]

den haag – Waar vindt een aannemer deskundig personeel? Welke opleidingen moet iemand volgen voor een succesvolle loopbaan in de bouwnijverheid? Nu de economie weer aantrekt, vragen de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en binnen het onderwijsveld extra aandacht. Daarom publiceert Cobouw vanaf vandaag elke vrijdag een pagina die geheel os gewijd aan deze problematiek.

Op de pagina Arbeidsmarkt staan artikelen over uiteenlopende onderwerpen. De eerste aflevering besteedt onder meer aandacht aan de mogelijkheden voor bouwvakkers om te klimmen op de carrièreladder, de opleiding van jonge medewerkers en aan de ziekte rsi, die veel slachtoffers maakt onder het bouwpersoneel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels