nieuws

Ventilatiekanaal kan met weinig ruimte toe

bouwbreed

holzminden – Minder plaats kwijt aan ventilatiekanalen in de woning. Tecalor, onderdeel van Stiebel-Eltron, levert met de LFK vlakke ventilatiekanalen uit verzinkte staalplaat. De kanalen met een hoogte van 50 millimeter kunnen volgens de fabrikant uit het Duitse Holzminden zonder problemen in wanden en plafonds worden gemonteerd. De hoogtemaat maakt het systeem ook geschikt voor […]

holzminden – Minder plaats kwijt aan ventilatiekanalen in de woning. Tecalor, onderdeel van Stiebel-Eltron, levert met de LFK vlakke ventilatiekanalen uit verzinkte staalplaat.

De kanalen met een hoogte van 50 millimeter kunnen volgens de fabrikant uit het Duitse Holzminden zonder problemen in wanden en plafonds worden gemonteerd. De hoogtemaat maakt het systeem ook geschikt voor de renovatie, vindt Tecalor.

De catalogus toont 25 standaard elementen als een verdeler, bochten en uitblaasopeningen. De kanalen zijn 2 meter lang en worden om de 40 centimeter vastgezet. Alle elementen worden in elkaar geschoven. Geïntegreerde bevestigingen zorgen ervoor dat de bouwdelen vast blijven zitten. Verbindingen worden met isolatieband luchtdicht gemaakt.

Tecalor biedt de kanalen aan met een diepte van 100 of 150 millimeter.

Reageer op dit artikel