nieuws

Ton van den Elzen overleden

bouwbreed Premium

rosmalen – In zijn woonplaats Rosmalen is op 5 februari Ton van den Elzen overleden op 77-jarig leeftijd. Tot 1989 was hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Heijmans NV. Van den Elzen begon zijn loopbaan bij Heijmans in het buitenland. Tot 1961 verbleef hij in Turkije. In 1969 trad hij toe tot de […]

rosmalen – In zijn woonplaats Rosmalen is op 5 februari Ton van den Elzen overleden op 77-jarig leeftijd. Tot 1989 was hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Heijmans NV.

Van den Elzen begon zijn loopbaan bij Heijmans in het buitenland. Tot 1961 verbleef hij in Turkije. In 1969 trad hij toe tot de Raad van Bestuur van Heijmans waarvan hij in 1985 voorzitter werd.

Van den Elzen stond bekend als een gedegen bestuurder met oog voor detail en aandacht voor de mens. Verder was hij maatschappelijk zeer actief. Zo vervulde hij bestuursfuncties bij onder meer de Kamer van Koophandel, de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging, de Nederlandse Vereniging van Wegenbouwers (NVWB) en het innovatiecentrum Eindhoven.

Daarnaast was hij een goede dammer bij zijn vereniging Heijmans Excelsior waarvoor hij zich ook actief inzette evenals voor de Provinciale Dambond. Mede vanwege zijn maatschappelijke activiteiten werd Van den Elzen in 1988 benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau.

Reageer op dit artikel