nieuws

Studenten bouwen hooiberg bij stadsboerderij

bouwbreed Premium

den haag – Een projectteam van twintig studenten en leerlingen is nauw betrokken bij de bouw van een hooiberg bij de stadsboerderij in de Haagse Vinexwijk Wateringseveld. De ploeg werd ingezet door aannemersorganisatie Bouwend Haaglanden. “Met dit project willen we het imago van de bouw opkrikken en de instroom van nieuwe medewerkers bevorderen”, zegt R. […]

den haag – Een projectteam van twintig studenten en leerlingen is nauw betrokken bij de bouw van een hooiberg bij de stadsboerderij in de Haagse Vinexwijk Wateringseveld. De ploeg werd ingezet door aannemersorganisatie Bouwend Haaglanden. “Met dit project willen we het imago van de bouw opkrikken en de instroom van nieuwe medewerkers bevorderen”, zegt R. Hoogendoorn, voorzitter van Bouwend Haaglanden. De organisatie wist de gemeentelijk projectleider voor het idee enthousiast te maken. Het eigenlijke bouwwerk is gedaan door vier leerlingen van leerbedrijven uit Den Haag en Delft, onder leiding van een leermeester. Ook hbo- en mbo-studenten bouwkunde ingezet.

Reageer op dit artikel