nieuws

Politie lost inbraken op bouwplaatsen op

bouwbreed

ASSEN – Met de aanhouding van twee mannen heeft de politie in Drenthe een grote reeks inbraken op bouwplaatsen opgelost. De inbraken werden de afgelopen weken gepleegd in de hele provincie Drenthe, een deel van Overijssel en de stad Groningen. Eind januari werd het duo op heterdaad betrapt bij het stelen van bouwmaterialen op een […]

ASSEN – Met de aanhouding van twee mannen heeft de politie in Drenthe een grote reeks inbraken op bouwplaatsen opgelost. De inbraken werden de afgelopen weken gepleegd in de hele provincie Drenthe, een deel van Overijssel en de stad Groningen.

Eind januari werd het duo op heterdaad betrapt bij het stelen van bouwmaterialen op een bouwplaats in Kloosterveen. De mannen, die nog vastzitten, hebben inmiddels nog zeker dertig andere inbraken bekend.

Met de aanhouding van de dieven kon de politie ook veertien helers oppakken. De totale buit en aangebrachte schade op de terreinen bedraagt ruim 100.000 euro. Door middel van een kijkdag wil de politie ervoor zorgen dat de gestolen materialen weer bij de rechtmatige eigenaren terugkeren.

Reageer op dit artikel