nieuws

Op lpg-vorktruck rust 10 procent subsidie

bouwbreed

Kopers van fabrieksnieuwe lpg-vorkheffers van Yale kunnen 10 procent van de aanschafwaarde terugkrijgen. Dat meldt Yale-importeur Wynmalen Materials Handling uit Vlaardingen. Het ministerie van Sociale Zaken verstrekt de subsidie via de Farbo-regeling; een financiële ondersteuning voor de aanschaf van arbeidsmiddelen. De vorkheffer komt voor de regeling in aanmerking als er een uitzwenkbare en neerklapbare gasflesbeugel op zit en dit jaar wordt aangeschaft. De Farbo-regeling geldt voor arbeidsmiddelen die minimaal 2500 en maximaal 50.000 euro kosten. Het ministerie geeft er dit jaar 3,4 miljoen euro aan uit.

Kopers van fabrieksnieuwe lpg-vorkheffers van Yale kunnen 10 procent van de aanschafwaarde terugkrijgen. Dat meldt Yale-importeur Wynmalen Materials Handling uit Vlaardingen. Het ministerie van Sociale Zaken verstrekt de subsidie via de Farbo-regeling; een financiële ondersteuning voor de aanschaf van arbeidsmiddelen. De vorkheffer komt voor de regeling in aanmerking als er een uitzwenkbare en neerklapbare gasflesbeugel op zit en dit jaar wordt aangeschaft. De Farbo-regeling geldt voor arbeidsmiddelen die minimaal 2500 en maximaal 50.000 euro kosten. Het ministerie geeft er dit jaar 3,4 miljoen euro aan uit.

Reageer op dit artikel