nieuws

Nieuwe modellen Interlight verlichten werkplek in alle standen

bouwbreed

In allerlei standen gemakkelijk bruikbaar. Dat is het kenmerk van de nieuwe bouw- en werkverlichting Interlight die Jacs.Koopman introduceert. De twee modellen verlichtingsarmaturen zijn zo ontworpen dat in alle situaties goed zicht op de werkplaats is te houden. Dat heeft niet alleen te maken met het lampvermogen, maar vooral ook met de positie van de lamp en de wijze waarop hij eenvoudig op de beste plaats is op te stellen. De lampen hebben een aluminium behuizing en een kunststof lichtvenster. Door de twee kunststof eindkappen zijn ze verticaal en horizontaal te gebruiken. Siliconenrubberen strips bij het lichtvenster zorgen voor de afdichting tegen stof en spatwater. Aan de achterzijde is eenvoudig een voorziening te monteren om een lamp op een statief te plaatsen. Beide modellen hebben twee energiebesparende PL-L lampen met een relatief gering vermogen en een grote lichtopbrengst. Er is een elektronisch voorschakelapparaat ingebouwd.

In allerlei standen gemakkelijk bruikbaar. Dat is het kenmerk van de nieuwe bouw- en werkverlichting Interlight die Jacs.Koopman introduceert. De twee modellen verlichtingsarmaturen zijn zo ontworpen dat in alle situaties goed zicht op de werkplaats is te houden. Dat heeft niet alleen te maken met het lampvermogen, maar vooral ook met de positie van de lamp en de wijze waarop hij eenvoudig op de beste plaats is op te stellen. De lampen hebben een aluminium behuizing en een kunststof lichtvenster. Door de twee kunststof eindkappen zijn ze verticaal en horizontaal te gebruiken. Siliconenrubberen strips bij het lichtvenster zorgen voor de afdichting tegen stof en spatwater. Aan de achterzijde is eenvoudig een voorziening te monteren om een lamp op een statief te plaatsen. Beide modellen hebben twee energiebesparende PL-L lampen met een relatief gering vermogen en een grote lichtopbrengst. Er is een elektronisch voorschakelapparaat ingebouwd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels