nieuws

Nieuw systeem vertraagt uitbetaling

bouwbreed

den haag – Door de omschakeling op een nieuw betalingssysteem loopt het ministerie van Verkeer en Waterstaat achter met de betaling van rekeningen. Tot nu toe hebben alleen de aannemers van het geluidsisolatieproject rond Schiphol geklaagd. De woordvoerder van het ministerie is niet op de hoogte van andere klachten, maar bevestigt de achterstanden: “We zijn […]

den haag – Door de omschakeling op een nieuw betalingssysteem loopt het ministerie van Verkeer en Waterstaat achter met de betaling van rekeningen. Tot nu toe hebben alleen de aannemers van het geluidsisolatieproject rond Schiphol geklaagd. De woordvoerder van het ministerie is niet op de hoogte van andere klachten, maar bevestigt de achterstanden: “We zijn overgeschakeld op een nieuw systeem en een deel van de betalingen heeft daardoor vertraging opgelopen. Een groot deel daarvan is overigens inmiddels uitbetaald” Het ministerie betaalt op jaarbasis 350.000 rekeningen.

Reageer op dit artikel