nieuws

Nemaco-trilplaat voor het kleine werk

bouwbreed Premium

nijverdal – Voor het kleine werk ontwikkelde Nemaco Bouwmachines de trilplaat Revo Quick. De leverancier uit Nijverdal adviseert deze lichte vooruitlopende trilplaat voor kleine klussen in tuinen, parken en voor algemeen reparatiewerk. De Revo Quick heeft een gegalvaniseerde klap-kantel beugel, zodat de machine weinig plaats inneemt bij het transport. Tevens heeft de Quick een onderhoudsvrije […]

nijverdal – Voor het kleine werk ontwikkelde Nemaco Bouwmachines de trilplaat Revo Quick. De leverancier uit Nijverdal adviseert deze lichte vooruitlopende trilplaat voor kleine klussen in tuinen, parken en voor algemeen reparatiewerk.

De Revo Quick heeft een gegalvaniseerde klap-kantel beugel, zodat de machine weinig plaats inneemt bij het transport. Tevens heeft de Quick een onderhoudsvrije trilkast, een benzinemotor van Honda en een Agus-slipkoppeling. De onderplaat is gemaakt van 8 millimeter gewalst staal. De machine genereert over de werkbreedte van 50 centimeter een slagkracht van 1400 kilopascal.

De trilplaat heeft een eigen gewicht van 66 kilo en kan met transportwielen worden verreden.

Reageer op dit artikel