nieuws

Nederhoff neemt Van Genderen over

bouwbreed Premium

gouda – Kraanbedrijf Nederhoff in Gouda heeft branchegenoot Van Genderen uit Vianen overgenomen. Hiermee breidt Nederhoff zijn klantenkring in Midden-Nederland uit. Het bedrijf blijft opereren vanuit beide vestigingen maar gaat wel werken met één aanspreekpunt. “Als je uitbreiding van je klantenkring wilt, kun je proberen die te winnen door zwaar onder de prijs te duiken. […]

gouda – Kraanbedrijf Nederhoff in Gouda heeft branchegenoot Van Genderen uit Vianen overgenomen. Hiermee breidt Nederhoff zijn klantenkring in Midden-Nederland uit. Het bedrijf blijft opereren vanuit beide vestigingen maar gaat wel werken met één aanspreekpunt.

“Als je uitbreiding van je klantenkring wilt, kun je proberen die te winnen door zwaar onder de prijs te duiken. Die zijn echter al laag. De tweede manier is een bedrijf overnemen. Dat hebben we nu dus gedaan”, verklaart R. Nederhoff de stap.

Van Genderen is qua omvang ongeveer de helft van Nederhoff. Samen hebben zij 95 man in dienst, 32 telescoopkranen van 30 tot 650 ton, zestien loopkatkranen van 30 tot 60 meter, zeven rupskranen, twaalf (zwaar) transportcombinaties en twee verreikers.

“Van Genderen hield zich voornamelijk met hijswerk bezig. Wij doen daarnaast nog wat andere zaken. De klanten van Van Genderen kunnen nu ook dat bredere pakket krijgen”, aldus Nederhoff.

Reageer op dit artikel