nieuws

Manifest roept op tot grote windmolenparken

bouwbreed Premium

Zorg voor grote nieuwe windmolenparken op de Noordzee. Bouw geen nieuwe kerncentrales en voorkom de bouw van nieuwe kolencentrales. Deze en andere voorstellen staan in een door een groep bekende Nederlanders ondertekend manifest dat gisteren is gepubliceerd.

Zorg voor grote nieuwe windmolenparken op de Noordzee. Bouw geen nieuwe kerncentrales en voorkom de bouw van nieuwe kolencentrales. Deze en andere voorstellen staan in een door een groep bekende Nederlanders ondertekend manifest dat gisteren is gepubliceerd.
De groep roept het kabinet op de strijd voor een beter milieu te intensiveren om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Ondertekenaars zijn onder anderen voormalig astronaut Wubbo Ockels, voetballer Khalid Boulahrouz en schrijver Geert Mak. De milieubeweging steunt het initiatief.

Reageer op dit artikel