nieuws

Kwaliteitscertificaten voor aanleg daktuinen

bouwbreed

houten – De Stichting Groenkeur heeft de eerste twee kwaliteitscertificaten BRL Dak- en Gevelbegroening verleend. De twee betrokken bedrijven zijn Koninklijke Ginkel Groep in Veenendaal en Gustaaf Geldrop BV uit Gelderop. De BRL Dak- en Gevelbegroening is met name gericht op het proces van het maken van daktuinen. Het is het vierde, recent in het leven […]

houten – De Stichting Groenkeur heeft de eerste twee kwaliteitscertificaten BRL Dak- en Gevelbegroening verleend. De twee betrokken bedrijven zijn Koninklijke Ginkel Groep in Veenendaal en Gustaaf Geldrop BV uit Gelderop.

De BRL Dak- en Gevelbegroening is met name gericht op het proces van het maken van daktuinen. Het is het vierde, recent in het leven geroepen deelcertificaat van de Stichting Groenkeur.

Reageer op dit artikel