nieuws

Ict-werk Heijmans naar Atos Origin

bouwbreed

den bosch – Heijmans NV besteedt zijn ict-activiteiten uit aan Atos Origin. De partijen hebben daartoe een contract gesloten voor vijf jaar met een waarde van 50 miljoen euro. Door het uitbesteden van de ict-activiteiten verwacht Heijmans flexibeler te kunnen inspelen op ict-producten. De 49 ict-medewerkers van Heijmans komen in dienst van Atos Origin. “Heijmans […]

den bosch – Heijmans NV besteedt zijn ict-activiteiten uit aan Atos Origin. De partijen hebben daartoe een contract gesloten voor vijf jaar met een waarde van 50 miljoen euro. Door het uitbesteden van de ict-activiteiten verwacht Heijmans flexibeler te kunnen inspelen op ict-producten. De 49 ict-medewerkers van Heijmans komen in dienst van Atos Origin.

“Heijmans streeft naar voor- en achterwaartse integratie”, zo licht Heijmans toe. “Wat betekent dat het bedrijf zich meer gaat toeleggen op het totale bouwproces.”

Reageer op dit artikel