nieuws

Holonite levert grotere kopschotjes

bouwbreed

tholen – Holonite biedt kopschotjes in een nieuwe maat aan. Deze variant meet 20 millimeter in het vierkant, het dubbele van de bestaande uitvoering, en biedt volgens het bedrijf uit Tholen esthetische en praktische voordelen. Volgens Honolite geeft het nieuwe kopschotje de raamdorpel meer aanzicht. Kopschotjes voeren regenwater naar voren af en verkleinen zo de […]

tholen – Holonite biedt kopschotjes in een nieuwe maat aan. Deze variant meet 20 millimeter in het vierkant, het dubbele van de bestaande uitvoering, en biedt volgens het bedrijf uit Tholen esthetische en praktische voordelen.

Volgens Honolite geeft het nieuwe kopschotje de raamdorpel meer aanzicht. Kopschotjes voeren regenwater naar voren af en verkleinen zo de kans dat lichte gevels vervuilen.

De kopschotjes worden geleverd met een afgewerkte vellingkant op de beide langszijden. Tevens is er aan de voorzijde een lichte afronding. Omdat het water naar voren wordt geleid, vermindert dat tevens de kans op vuile strepen. De nieuwe uitvoering kost hetzelfde als de bestaande. Holonite levert de vernieuwde kopschotjes in een losse en een verlijmde variant.

Reageer op dit artikel