nieuws

Grootste dierenasiel gebouwd in hoofdstad

bouwbreed

amsterdam – In Amsterdam is gisteren begonnen met de bouw van het grootste dierenasiel van Nederland. In stadsdeel Osdorp komt een dierenopvangcentrum met 190 kennels voor honden en 480 hokken voor katten. Voor het einde van het jaar moet het asiel klaar zijn en kunnen de dieren op de huidige locatie aan de Polderweg in […]

amsterdam – In Amsterdam is gisteren begonnen met de bouw van het grootste dierenasiel van Nederland.

In stadsdeel Osdorp komt een dierenopvangcentrum met 190 kennels voor honden en 480 hokken voor katten. Voor het einde van het jaar moet het asiel klaar zijn en kunnen de dieren op de huidige locatie aan de Polderweg in het oosten van Amsterdam naar hun nieuwe onderkomen verhuizen.

De gemeente sloopt het opvangcentrum in Oost om de bodem te kunnen saneren en vervolgens het gebied te kunnen herontwikkelen.

Reageer op dit artikel