nieuws

Groep rond De Jong neemt Duintjer over

bouwbreed

gouda – De Jong Gortemaker Algra uit Gouda heeft architectengroep Duintjer uit Amsterdam overgenomen. De uitbreiding brengt het aantal medewerkers van het ingenieurs- en architectenbureau op 120. In de loop van dit jaar zal de keuze gemaakt worden om te komen tot één locatie. De regie van het bedrijf ligt in handen van de directeuren/eigenaren […]

gouda – De Jong Gortemaker Algra uit Gouda heeft architectengroep Duintjer uit Amsterdam overgenomen. De uitbreiding brengt het aantal medewerkers van het ingenieurs- en architectenbureau op 120. In de loop van dit jaar zal de keuze gemaakt worden om te komen tot één locatie. De regie van het bedrijf ligt in handen van de directeuren/eigenaren H. de Jong, R. Gortemaker en M. Algra.

Beide fusionerende bureaus werken vooral in de sectoren onderwijs en gezondheidszorg. Ook het ontwerpen van theaters en kantoren behoort tot het programma. Zo tekende DGA de nieuwe ziekenhuizen van Deventer en de Utrechtse woonwijk Leidsche Rijn. Ook werd de renovatie ter hand genomen van het Franciscus Gasthuis in Rotterdam en de uitbreiding van het Universitair Ziekenhuis te Leuven.

Op de palmares van Groep Duintjer staan het AMC in Amsterdam, ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en het Westfries Gasthuis te Hoorn. Momenteel richten de architecten zich op de uitbreiding van het Atrium Ziekenhuis in Heerlen.

Reageer op dit artikel