nieuws

Ergernis IVBN over ordinaire huurheffing

bouwbreed Premium

voorburg – Het nieuwe huurbeleid van minister Dekker (VROM) komt steeds meer onder vuur te liggen. De commerciële verhuurders van woningen maken zich breed uit protest tegen een door Dekker geïntroduceerde huurheffing waaraan zij mee moeten betalen. “Een ordinaire belastingheffing”, stelt directeur F. van Blokland van de Vereniging van Institionele Beleggers in Vastgoed IVBN. De […]

voorburg – Het nieuwe huurbeleid van minister Dekker (VROM) komt steeds meer onder vuur te liggen. De commerciële verhuurders van woningen maken zich breed uit protest tegen een door Dekker geïntroduceerde huurheffing waaraan zij mee moeten betalen. “Een ordinaire belastingheffing”, stelt directeur F. van Blokland van de Vereniging van Institionele Beleggers in Vastgoed IVBN. De IVBN en branchegenoot Vastgoed Belang gaan niet de straat op zoals de Woonbond, die opkomt voor huurdersbelangen, en de FNV. De beleggersorganisaties beginnen voorlopig een informatiecampagne, met een website www.stophuurheffing.nl, om zoveel mogelijk steun te krijgen onder branchegenoten en om politiek Den Haag de boodschap onder de neus te wrijven.

Reageer op dit artikel