nieuws

Dorssers koopt twee nieuwe MAN-kippers

bouwbreed

Twee zware MAN kippers kocht L. Dorssers & Zn. uit het Limburgse Panningen bij MAN Venlo. De transporteur en grondverzetter vervoert er onder meer zand, grind en puin mee. De kippers zijn van het type TGA 49.440 10×8 BB en hebben een M-cabine. Beide trucks hebben een kipperlaadbak met multikappen van ATM uit Maaseik.

Twee zware MAN kippers kocht L. Dorssers & Zn. uit het Limburgse Panningen bij MAN Venlo. De transporteur en grondverzetter vervoert er onder meer zand, grind en puin mee. De kippers zijn van het type TGA 49.440 10×8 BB en hebben een M-cabine. Beide trucks hebben een kipperlaadbak met multikappen van ATM uit Maaseik.
Onder de wagens zitten drie drietons voorassen; de laatste daarvan is een elektro-hydraulisch gestuurde hefbare voorloopas met dubbele luchtbalgen. MAN monteert er verder een star tandemstel onder.

Reageer op dit artikel