nieuws

Dochter BAM bouwt bypass Washington

bouwbreed Premium

BUNNIK – Flatiron, een Amerikaanse dochter van bouwbedrijf BAM, heeft een order van ruim 100 miljoen euro in de wacht gesleept. Dat meldde de onderneming uit Bunnik gisteren. Flatiron gaat een snelweg ontwerpen en bouwt samen met United Contractors. De weg voert langs de stad Washington in de staat North-Carolina. De werkzaamheden beginnen in februari […]

BUNNIK – Flatiron, een Amerikaanse dochter van bouwbedrijf BAM, heeft een order van ruim 100 miljoen euro in de wacht gesleept. Dat meldde de onderneming uit Bunnik gisteren. Flatiron gaat een snelweg ontwerpen en bouwt samen met United Contractors. De weg voert langs de stad Washington in de staat North-Carolina. De werkzaamheden beginnen in februari volgend jaar en duren ongeveer drie jaar.

Reageer op dit artikel