nieuws

Acht miljoen voor projecten in Twente

bouwbreed Premium

ENSCHEDE – Minister Dekker heeft tijdens een werkbezoek aan Twente 8 miljoen euro toegezegd aan twee projecten van de Netwerkstad in Twente: de herinrichting van Hengelo-Zuid (Hart van Zuid) en de oprichting van het Kennispark Twente. Voor de aanleg van de centrale ontsluitingsweg in Hengelo van het Twentekanaal naar het centrum van de metaalstad wordt […]

ENSCHEDE – Minister Dekker heeft tijdens een werkbezoek aan Twente 8 miljoen euro toegezegd aan twee projecten van de Netwerkstad in Twente: de herinrichting van Hengelo-Zuid (Hart van Zuid) en de oprichting van het Kennispark Twente. Voor de aanleg van de centrale ontsluitingsweg in Hengelo van het Twentekanaal naar het centrum van de metaalstad wordt 4 miljoen euro gebruikt. De andere 4 miljoen is een kwalitatieve impuls aan de openbare ruimte van het 250.000 vierkante meter grote plangebied van het toekomstige Kennispark Twente.

Dekker stelde eerder al 14 miljoen euro beschikbaar voor de bouw van het Muziekkwartier in Enschede.

Reageer op dit artikel