nieuws

Wolkenvelden Licht winters

bouwbreed Premium

Het is koud op de werkplaats, maar van vorstverlet is geen sprake. In de nacht komt het kwik op de meeste plaatsen iets onder het vriespunt, terwijl het overdag een graad of 3 wordt. Vooral de eerste dagen bepalen wolkenvelden het weerbeeld. Vandaag kan met name ten zuiden van de grote rivieren de zon even […]

Het is koud op de werkplaats, maar van vorstverlet is geen sprake. In de nacht komt het kwik op de meeste plaatsen iets onder het vriespunt, terwijl het overdag een graad of 3 wordt. Vooral de eerste dagen bepalen wolkenvelden het weerbeeld. Vandaag kan met name ten zuiden van de grote rivieren de zon even doorbreken, in het noorden blijft het bewolkt en kan soms een vlokje sneeuw langs dwarrelen. De kille oostenwind zorgt ervoor dat de middagtemperatuur van 2 of 3 graden een stuk kouder aanvoelt. Komende nacht gaat het op de meeste plaatsen licht vriezen. Morgen is vrijwel een kopie van vandaag met af en toe zon en wolkenvelden. Het blijft droog en opnieuw wijst de thermometer in de middag waarden aan van 2 of 3 graden. Zondag en maandag kan de zon wat vaker doorbreken, vanaf dinsdag draait de wind naar het zuidwesten. Het wordt iets zachter met een graad of 5 en in de nacht is de vorst dan voorbij. De kans op regen neemt toe en het gaat ook harder waaien.

Reageer op dit artikel