nieuws

Winst Caterpillar ruim de helft hoger

bouwbreed

peoria – Caterpillar, de grootste bouwmachines- en (scheeps)motorenfabrikant ter wereld, heeft in het vierde kwartaal een nettowinst gehaald van 846 miljoen dollar. In hetzelfde kwartaal een jaar eerder was dat 551 miljoen dollar. De omzet trok 12 procent aan tot 9,66 miljard. De winst- en omzetcijfers lagen boven de verwachtingen van analisten.

peoria – Caterpillar, de grootste bouwmachines- en (scheeps)motorenfabrikant ter wereld, heeft in het vierde kwartaal een nettowinst gehaald van 846 miljoen dollar. In hetzelfde kwartaal een jaar eerder was dat 551 miljoen dollar. De omzet trok 12 procent aan tot 9,66 miljard. De winst- en omzetcijfers lagen boven de verwachtingen van analisten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels