nieuws

Vinacoustic nieuwe wandbekleding van Texdecor

bouwbreed

amsterdam – Zowel akoestisch als decoratief is de nieuwe vinyl wandbekleding Vinacoustic van Texdecor uit Willems, Frankrijk. De wandbekleding is vooral bedoeld voor openbare gebouwen. Bijvoorbeeld op scheidingswanden van kantoren, maar ook voor plaatsen waar veel mensen komen, zoals schoolgebouwen, restaurants en verzorgingshuizen. De muurbekleding is gemaakt van non-woven akoestische polyester met een microperforering. Dankzij […]

amsterdam – Zowel akoestisch als decoratief is de nieuwe vinyl wandbekleding Vinacoustic van Texdecor uit Willems, Frankrijk.

De wandbekleding is vooral bedoeld voor openbare gebouwen. Bijvoorbeeld op scheidingswanden van kantoren, maar ook voor plaatsen waar veel mensen komen, zoals schoolgebouwen, restaurants en verzorgingshuizen.

De muurbekleding is gemaakt van non-woven akoestische polyester met een microperforering. Dankzij de perforatie kan de onderliggende muur blijven ademen.

De bovenlaag is door een door gekleurd; de onderlaag is van witte polyester vezel. Hierdoor kunnen de banen naadloos worden aangebracht en is de dimensionele stabiliteit groot, meldt het Nederlandse verkoopkantoor in Amsterdam.

De akoestische waarde (alpha W) bedraagt 0,25. De brandwerendheid is klasse M1 volgens de norm NF P 92-501/92-507. De lichtweerstand bedraagt > 6 volgens de Xenotest (norm NF EN 259).

Vinacoustic wordt geleverd op rollen van 130 centimeter breed en 25 meter lang, in een doos met een afrolsysteem.

Het materiaal is goed wasbaar en borstelbaar. De anti-bacteriële behandeling bio-pruf is mogelijk voor grotere bestellingen. Er zijn vijftien kleuren beschikbaar.

Reageer op dit artikel