nieuws

Toch woningen op terrein zeepfabriek

bouwbreed

nijmegen – De nieuwbouw op het Dobbelman-terrein in Nijmegen kan beginnen. De Raad van State heeft de bezwaren tegen de wijziging van het bestemmingsplan van tafel geveegd. Het project, op het terrein van de voormalige zeepfabriek, voorziet in de bouw van meer dan 240 woningen, naast een ondergrondse parkeergarage. Verder komt er een woontoren van […]

nijmegen – De nieuwbouw op het Dobbelman-terrein in Nijmegen kan beginnen. De Raad van State heeft de bezwaren tegen de wijziging van het bestemmingsplan van tafel geveegd.

Het project, op het terrein van de voormalige zeepfabriek, voorziet in de bouw van meer dan 240 woningen, naast een ondergrondse parkeergarage. Verder komt er een woontoren van veertien bouwlagen. De variatie in het type woningen dat op het terrein wordt gerealiseerd is groot. De bouwblokken verschillen in hoogte.

De bouw begint deze maand. De gemeente Nijmegen verwacht dat medio dit jaar ongeveer 70 procent van het plan in uitvoering is.

Reageer op dit artikel