nieuws

Terrasoverkapping Envirotec weerstaat windkracht 9

bouwbreed

oosteind – Envirotec Europe uit Oosteind levert sinds kort de stormbestendige terrasoverkappingen van de gelijknamige producent uit Zuid-Afrika. De terrasoverkappingen bestaan uit een membraanconstructie van hoogwaardige staal en tensile, een polyester doek met een acrylaat coating. Het doek heeft een zelfreinigende werking. Het laat daglicht door, biedt bescherming ook bij slechte weersomstandigheden en is uv- […]

oosteind – Envirotec Europe uit Oosteind levert sinds kort de stormbestendige terrasoverkappingen van de gelijknamige producent uit Zuid-Afrika.

De terrasoverkappingen bestaan uit een membraanconstructie van hoogwaardige staal en tensile, een polyester doek met een acrylaat coating. Het doek heeft een zelfreinigende werking. Het laat daglicht door, biedt bescherming ook bij slechte weersomstandigheden en is uv- en brandbestendig. Het doek wordt ook gebruikt voor grote parasolstructuren. Omdat die verankerd zijn kunnen ze 24 uur per dag blijven bestaan.

Alle structuren zijn gegarandeerd tot windkracht 9.

Door licht en verwarming aan te brengen zijn de terrassen ook in de avonduren of bij koeler weer te gebruiken.

Reageer op dit artikel