nieuws

Succes van Naco en Districon in China

bouwbreed Premium

den haag – Naco en Districon zijn tot winnaar uitgeroepen van de prijsvraag voor de planning en het ontwerp van het logistische park voor luchthaven Pudong te Shanghai. De luchthaven van de belangrijke havenstad in China verwacht uit te groeien tot een van de grootste vrachtvliegvelden ter wereld. Pudong mikt op een overslag van 7 […]

den haag – Naco en Districon zijn tot winnaar uitgeroepen van de prijsvraag voor de planning en het ontwerp van het logistische park voor luchthaven Pudong te Shanghai.

De luchthaven van de belangrijke havenstad in China verwacht uit te groeien tot een van de grootste vrachtvliegvelden ter wereld. Pudong mikt op een overslag van 7 miljoen ton in 2015.

Voor de uitwerking van een 235 hectare groot logistiek park vroegen de Chinezen drie gerenommeerde bureaus om plannen te bedenken. Het winnende concept van DHV-dochter Naco en Districon bestaat behalve uit een marktanalyse, logistiek plan en planningstrategie uit de fysieke vertaling in een conceptueel ontwerp.

Reageer op dit artikel