nieuws

SST Benelux calculeert vloerwarming on line

bouwbreed

helmond – On line calculaties maken voor complete vloerverwarmingsprojecten. Dat kan met het nieuwe programma van SST Benelux uit Helmond, leverancier van (vloer)verwarmingssystemen. Tijdens de VSK vindt een demonstratie plaats.

SST Benelux zegt dat het het eerste bedrijf in Nederland is dat een dergelijk online calculatieprogramma aanbiedt.

Het programma is ontwikkeld in samenwerking met vloerverwarmingsfabrikant KAN-therm. Groothandel, installateur, architect en eindgebruiker kunnen er binnen drie minuten een compleet vloerverwarmingsproject mee uitrekenen. Het offertesysteem draait 24 uur per dag on line in twee varianten, een snelle en een uitgebreide voor professionals.

Bij de snelle uitvoering wordt aan de hand van enkele eenvoudige variabelen één bruto totaalprijs afgegeven voor het complete project. Alle relevante technische informatie die aan de berekening ten grondslag ligt wordt bijgevoegd. De snelle versie is vrij toegankelijk.

Voor professionals is er een uitgebreide variant. Men moet een persoonlijke inlogcode aanvragen; daarna is de software gratis te gebruiken. In het gespecificeerde overzicht dat het professionele programma geeft worden bruto-prijzen gekoppeld aan de verschillende regels van de offerte. Ook hier biedt de uitvoer een overzicht van alle relevante technische variabelen. De offerte wordt gepresenteerd op pdf-formaat. Groothandel en installateurs kunnen zo de offerte gemakkelijk overnemen in de eigen aanbieding aan de eindgebruiker.

Hal 01, stand A080

Reageer op dit artikel