nieuws

Skantrae

bouwbreed Premium

Nieuw op de website van deurenfabrikant Skantrae, www.skantrae.com, is onder meer het SkantraeDesignCenter. Dit on-line programma moet het kiezen van een deur eenvoudiger maken. Per binnendeur kan men kiezen uit diverse opties voor glas, architraven en sierbeslag. Per buitendeur bestaat de keuze uit glas en/of sierroosters en sierbeslag. De samengestelde combinatie kan worden afgedrukt en […]

Nieuw op de website van deurenfabrikant Skantrae, www.skantrae.com, is onder meer het SkantraeDesignCenter. Dit on-line programma moet het kiezen van een deur eenvoudiger maken. Per binnendeur kan men kiezen uit diverse opties voor glas, architraven en sierbeslag. Per buitendeur bestaat de keuze uit glas en/of sierroosters en sierbeslag. De samengestelde combinatie kan worden afgedrukt en meegenomen naar de dealer.

Reageer op dit artikel