nieuws

Schoonmaakmachine Nilfisk past in lift

bouwbreed

almere – De nieuwe serie BR 601 van Nilfisk-Advance combineert de voordelen van een schrob/zuigmachine waar de bediener achter loopt met het gemak en snelheid van een machine waar hij op zit. De vier modellen passen in liften en deuropeningen. Drie uitvoeringen schrobben met een schijf van 61, 66 of 71 centimeter doorsnede; de vierde […]

almere – De nieuwe serie BR 601 van Nilfisk-Advance combineert de voordelen van een schrob/zuigmachine waar de bediener achter loopt met het gemak en snelheid van een machine waar hij op zit. De vier modellen passen in liften en deuropeningen.

Drie uitvoeringen schrobben met een schijf van 61, 66 of 71 centimeter doorsnede; de vierde gebruikt een cilinder van 71 centimeter. Door het schrobblok te verwisselen kan de gebruiker de machine aan de locatie aanpassen. De machine halveert automatisch de snelheid in de bochten. Bij het loslaten van het snelheidspedaal slaat automatisch de rem aan. Met één acculading reinigt de machine 9000 vierkante meter vloer.

Reageer op dit artikel