nieuws

Sani Mixte verwarmt elektrisch bij

bouwbreed

den bosch – Centrale verwarming en elektrische (bij)verwarming in een. Jaga belooft met de Sani Mixte meer comfort in de badkamer zonder extra ruimtebeslag. Deze badkamerverwarming combineert de handdoekradiator van het type Sani met een elektrisch verwarmingssytyeem. De Mixte kan handmatig worden bediend: los van de instelling van de cv-thermostaat en los van de temperatuur […]

den bosch – Centrale verwarming en elektrische (bij)verwarming in een. Jaga belooft met de Sani Mixte meer comfort in de badkamer zonder extra ruimtebeslag. Deze badkamerverwarming combineert de handdoekradiator van het type Sani met een elektrisch verwarmingssytyeem. De Mixte kan handmatig worden bediend: los van de instelling van de cv-thermostaat en los van de temperatuur in de badkamer. Het systeem vergt alleen een stopcontact. Jaga levert de Mixte ook met alleen een aansluiting op de centrale verwarming en ook als een volledig elektrische variant. De Bossche leverancier adviseert de Mixte voor de lente en de herfst wanneer de verwarming in huis niet aanstaat en de badkamer toch niet zonder verwarming kan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels