nieuws

Prestop-handschoen voor precies werk

bouwbreed

zaltbommel – Prestop uit Zaltbommel heeft met de Showa 781 AX een nieuw model werkhandschoen in huis. De handschoen is comfortabel, dun en soepel, zodat hij vooral geschikt is voor werkzaamheden die veel precisie vereisen. De binnenvoering is gemaakt van fleece, dat tot vier keer meer vocht opneemt dan gebruikelijke voeringen. De buitenkant heeft een […]

zaltbommel – Prestop uit Zaltbommel heeft met de Showa 781 AX een nieuw model werkhandschoen in huis. De handschoen is comfortabel, dun en soepel, zodat hij vooral geschikt is voor werkzaamheden die veel precisie vereisen.

De binnenvoering is gemaakt van fleece, dat tot vier keer meer vocht opneemt dan gebruikelijke voeringen. De buitenkant heeft een dunne coating van olie- en chemicaliënbestendig nitril rubber. De palm- en de rugzijde zijn opgeruwd, zodat er ook bij natte werkomstandigheden een goede grip is.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels