nieuws

Nieuwe versie van Energiescan gww

bouwbreed

den haag – De gww-energiescan van het Projectbureau Energiebesparing gww is verbeterd. Het bureau zal verder alleen de nieuwe versie ondersteunen. Met de energiescan kunnen beheerders in de gww-sector het energieverbruik van hun objecten in beeld brengen. Dat is de basis om het verbruik te vergelijken met de laatste stand van de techniek en – […]

den haag – De gww-energiescan van het Projectbureau Energiebesparing gww is verbeterd. Het bureau zal verder alleen de nieuwe versie ondersteunen. Met de energiescan kunnen beheerders in de gww-sector het energieverbruik van hun objecten in beeld brengen. Dat is de basis om het verbruik te vergelijken met de laatste stand van de techniek en – zo nodig – tot verbeteringen te komen.

De afgelopen maanden is gewerkt aan de productie van de vernieuwde scan. Ten opzichte van de voorgaande versie is deze op een aantal punten verbeterd. De mogelijkheden voor rapportage zijn vergroot. Verder kunnen gegevens rechtstreeks uit bestaande Excel-files worden ingevoerd. Voor nieuwe gebruikers is de instap daardoor een stuk gemakkelijker geworden. De energiescan is te downloaden van www.energiebesparingGWW.nl.

Reageer op dit artikel