nieuws

Nieuwbouwwijk in Bunschoten akkoord

bouwbreed

utrecht – De provincie Utrecht heeft het bestemmingsplan Rengerswetering van de gemeente Bunschoten goedgekeurd. Daarmee is de realisatie van de nieuwe woonwijk ten oosten van Bunschoten een stap dichterbij gekomen. Het plan is onderdeel van de opwaardering van het gebied Kuststrook-Oost en voorziet onder meer in de bouw van ongeveer 1600 woningen. Deze woningen zijn […]

utrecht – De provincie Utrecht heeft het bestemmingsplan Rengerswetering van de gemeente Bunschoten goedgekeurd. Daarmee is de realisatie van de nieuwe woonwijk ten oosten van Bunschoten een stap dichterbij gekomen.

Het plan is onderdeel van de opwaardering van het gebied Kuststrook-Oost en voorziet onder meer in de bouw van ongeveer 1600 woningen. Deze woningen zijn nodig om de komende jaren te voorzien in de lokale woonbehoefte. Binnenkort begint de gemeente met het voorbereiden van de projectontwikkeling.

Reageer op dit artikel