nieuws

Music Dome wordt toch gebouwd

bouwbreed

AMSTERDAM – Medio volgend jaar begint de bouw van de Music Dome aan de Arena Boulevard in Amsterdam-Zuidoost, heeft de gemeente Amsterdam gisteren bevestigd. Tegenover de Amsterdam Arena verrijst een muziekpaleis voor tien- tot vijftienduizend bezoekers. De kosten van het gebouw bedragen 65 miljoen euro. Concertorganisator Mojo en de stichting Arena nemen de bouwkosten voor […]

AMSTERDAM – Medio volgend jaar begint de bouw van de Music Dome aan de Arena Boulevard in Amsterdam-Zuidoost, heeft de gemeente Amsterdam gisteren bevestigd. Tegenover de Amsterdam Arena verrijst een muziekpaleis voor tien- tot vijftienduizend bezoekers. De kosten van het gebouw bedragen 65 miljoen euro. Concertorganisator Mojo en de stichting Arena nemen de bouwkosten voor hun rekening.

Aanvankelijk wilde Amsterdam liever een soortgelijk complex realiseren in Amsterdam Noord.

Reageer op dit artikel