nieuws

Maquettes Raadhuis Rotterdam naar NAi

bouwbreed

rotterdam – Twintig 96 jaar oude maquettes worden volgende week vrijdag toegevoegd aan de collectie van het Nederlands Architectuurinstituut NAi in Rotterdam. Ze werden in 1912 gebouwd door deelnemers aan de ontwerpwedstrijd voor het Raadhuis in Rotterdam. Ze staan nu nog op de zolder van het Raadhuis, maar de Rotterdamse wethouder S. Hulman (kunstzaken) draagt […]

rotterdam – Twintig 96 jaar oude maquettes worden volgende week vrijdag toegevoegd aan de collectie van het Nederlands Architectuurinstituut NAi in Rotterdam. Ze werden in 1912 gebouwd door deelnemers aan de ontwerpwedstrijd voor het Raadhuis in Rotterdam. Ze staan nu nog op de zolder van het Raadhuis, maar de Rotterdamse wethouder S. Hulman (kunstzaken) draagt ze over. De maquettes worden in de loop van het jaar gerestaureerd.

Reageer op dit artikel