nieuws

Maaß in handen van Volker Wessels

bouwbreed Premium

rotterdam – Volker Wessels lijft de Duitse maatschappij Maaß Technologie in. De overname betekent een versterking van de Telecomtak van het concern. Maaß concentreert zich op het terrein van netwerken voor mobiele telecommunicatie. De onderneming telt 35 medewerkers. Vorig jaar haalde het bedrijf een kleine 8 miljoen euro uit de markt. Directeur A. Meijer van […]

rotterdam – Volker Wessels lijft de Duitse maatschappij Maaß Technologie in. De overname betekent een versterking van de Telecomtak van het concern. Maaß concentreert zich op het terrein van netwerken voor mobiele telecommunicatie. De onderneming telt 35 medewerkers. Vorig jaar haalde het bedrijf een kleine 8 miljoen euro uit de markt. Directeur A. Meijer van Volker Wessels Telecom is dik tevreden met de overname van het gehele aandelenpakket van Maaß. “Met het bedrijf krijgen we een krachtige versterking op de Duitse markt.”

Reageer op dit artikel