nieuws

JMV versnelt aanleg functiebehoudkabel

bouwbreed

zwolle – JMV introduceert een beugel voor kabels met functiebehoud die met een slaganker wordt bevestigd. Het is een variant op de beugel met schroefanker die JMV al langer levert. De plek van bevestiging voor de nieuwe beugel moet met een boor van 6 millimeter doorsnede worden voorgeboord waarna het anker wordt ingeslagen. De methode […]

zwolle – JMV introduceert een beugel voor kabels met functiebehoud die met een slaganker wordt bevestigd. Het is een variant op de beugel met schroefanker die JMV al langer levert. De plek van bevestiging voor de nieuwe beugel moet met een boor van 6 millimeter doorsnede worden voorgeboord waarna het anker wordt ingeslagen. De methode versnelt zo de aanleg van kabels met functiebehoud. TNO testte de beugel volgens NPR 2576 op functiebehoud bij brand en vond het product goed. Hemmink uit Zwolle brengt de beugel van JMV op de markt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels