nieuws

Gevelbekleding ook met ruwe oppervlaktestructuur

bouwbreed

waalwijk – De gevelbekledingpanelen Façapanel van Plastica Plaat uit Waalwijk zijn er nu ook met een ruwere oppervlaktestructuur. De producent toont deze Woodstructuur- panelen op Geveltotaal 2006, van 25 tot en met 27 januari in de Ahoy in Rotterdam.

Façapanel is een gevelbekledingssysteem van geprofileerde panelen met een kern van houtvezelstof vermengd met een natuurlijke was. De panelen worden onder hoge druk en hitte geperst en afgewerkt met een acrylaatlak. Tijdens het productieproces worden geen chemicaliën toegevoegd. De panelen hebben een hoge densiteit, zijn vochtbestendig, slag- en stootvast en hebben een oppervlak met houtstructuur, meldt Plastica Plaat.

Op projectbasis zijn alle kleuren leverbaar. Het aantal voorraadkleuren voor kleinere leveringen is uitgebreid.

Reageer op dit artikel