nieuws

Fugro breidt uit in Noorwegen

bouwbreed

leidschendam – Fugro koopt van de Noorse rederij Uksnoy het seismische schip Geo Barents. Het nog te bouwen vaartuig van 77 meter lengte krijgt zes meetkabels en wordt uitgerust voor het verzamelen van driedimensionale gegevens. Fugro huurt het in november op te leveren schip voorlopig, om over drie jaar over te gaan tot de feitelijke […]

leidschendam – Fugro koopt van de Noorse rederij Uksnoy het seismische schip Geo Barents. Het nog te bouwen vaartuig van 77 meter lengte krijgt zes meetkabels en wordt uitgerust voor het verzamelen van driedimensionale gegevens. Fugro huurt het in november op te leveren schip voorlopig, om over drie jaar over te gaan tot de feitelijke aankoop. Het ingenieursbureau uit Leidschendam heeft recent twee opdrachten gekregen voor onderzoek in het Noorse deel van de Noordzee.

De commissarissen van Fugro stellen de vergadering van aandeelhouders voor P. van Riel en A. Steenbakker te benoemen tot directeur. Het tweetal neemt per 10 mei in de directie plaats naast algemeen-directeur K. Wester en financiële topman A. Jonkman.

Reageer op dit artikel