nieuws

Euroll-rolluik doet ook dienst als reclamedrager

bouwbreed Premium

zeewolde – Euroll Service brengt met de ADDscreen een nieuw type rolluik op de markt. Het doorzichtige rolluik dient primair voor beveiliging van objecten, maar doet tevens dienst als reclamedrager. Het transparante afschermmateriaal fungeert daarbij als scherm, waarop met behulp van alle multi-mediale toepassingen boodschappen zijn te projecteren.

zeewolde – Euroll Service brengt met de ADDscreen een nieuw type rolluik op de markt. Het doorzichtige rolluik dient primair voor beveiliging van objecten, maar doet tevens dienst als reclamedrager. Het transparante afschermmateriaal fungeert daarbij als scherm, waarop met behulp van alle multi-mediale toepassingen boodschappen zijn te projecteren.

Reageer op dit artikel