nieuws

Esa Lux brengt nieuwe schijnwerpers

bouwbreed

hoofddorp – Spaanderman Esa Lux uit Hoofddorp introduceert twee nieuwe schijnwerpers, de Esa Cyclop en de Esa Signspot De Esa Cyclop is een schijnwerper voor het aanlichten van gevels, winkelpuien, monumenten, sportvelden, parkeerterreinen, tunnels en middelgrote oppervlakken. Het type is leverbaar met een symmetrische of een asymmetrische reflector van geanodiseerd aluminium. De behuizing is van […]

hoofddorp – Spaanderman Esa Lux uit Hoofddorp introduceert twee nieuwe schijnwerpers, de Esa Cyclop en de Esa Signspot

De Esa Cyclop is een schijnwerper voor het aanlichten van gevels, winkelpuien, monumenten, sportvelden, parkeerterreinen, tunnels en middelgrote oppervlakken. Het type is leverbaar met een symmetrische of een asymmetrische reflector van geanodiseerd aluminium. De behuizing is van gegoten aluminium en heeft een afscherming van veiligheidsglas. Het armatuur heeft een moderne en compacte vormgeving.

De Esa Signspot is onder andere geschikt voor het aanlichten van reclameborden en gevelreclames. De behuizing is van zwart kunststof; de afscherming van helder polycarbonaat. Het armatuur is compact en energiezuinig.

Reageer op dit artikel