nieuws

Bouwradius en infra-opleider SBW gaan samen verder

bouwbreed

zoetermeer/harderwijk – De besturen van de landelijke opleidingsbedrijven Bouwradius en SBW hebben overeenstemming bereikt over de fusie van deze organisaties. Dat hebben beide partijen bekendgemaakt. De fusie moet op 1 januari 2006 juridisch rond komen. Als het samengaan een feit is, wordt de vestigingsplaats Harderwijk. Daar is infra-opleider SBW nu al gevestigd. Bouwradius zetelt in […]

zoetermeer/harderwijk – De besturen van de landelijke opleidingsbedrijven Bouwradius en SBW hebben overeenstemming bereikt over de fusie van deze organisaties. Dat hebben beide partijen bekendgemaakt. De fusie moet op 1 januari 2006 juridisch rond komen. Als het samengaan een feit is, wordt de vestigingsplaats Harderwijk. Daar is infra-opleider SBW nu al gevestigd. Bouwradius zetelt in Zoetermeer. “De nieuwe organisatie krijgt een breed takenpakket”, aldus lichten de besturen toe. “Zij dient vooral een sterke regie- en adviestaak te hebben bij de opdracht om te voorzien in voldoende goed gekwalificeerde medewerkers voor de sectoren bouw en infra.” Scholing en instroom van jongeren en scholing van mensen die al in de bedrijfstak werken, staan voorop bij de onderneming.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels